KULMA-hanke

Kulttuuri ja liikunta Mikkelin alueella

KULMA -hankkeen tavoitteena on edistää matalan kynnyksen kulttuuriharrastamista Mikkelissä yhdessä yhdistysten, vapaiden ryhmien, kulttuurin ammattilaisten ja muiden toimijoiden kanssa.

Hankkeessa ostetaan yhdistyksiltä, ammattilaisilta, vapailta ryhmiltä ja yrityksiltä kulttuurin työpajoja, kokeiluja ja tapahtumatuotantoa.

Hankkeessa pyritään madaltamaan aitoja eri kulttuurimuotojen väliltä sekä luomaan eri- ikäisille matalan kynnyksen mahdollisuuksia kokeilla ja päästä mukaan kulttuuriharrastuksiin. Hankkeessa tuetaan yhdistyksiä ostopalveluiden avulla kehittämään omaa toimintaa, varainhankintaa ja yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa.

Mikäli sinulla heräsi idea siitä mitä haluaisit kokeilla tai minkälaista toimintaa haluaisit tuottaa hankkeeseen, olethan yhteydessä sähköpostitse tai viestillä:

Marle Kirvesniemi
044-240 9993
marle@mahl.fi

Hei palveluntuottaja! Sinulla on mahdollisuus esitellä toimintaasi verkkolehdessä, lähetäthän valmiin jutun sekä kuvan/kuvat (jpeg tai raw-muodossa): marle@mahl.fi
Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli heräsi kysymyksiä tai ideoita!

Miten Kulma -hanke toimii?

Lyhyesti ja ytimekkäästi: Miten Kulma-hanke toimii, otathan yhteyttä mikäli heräsi lisäkysymyksiä tai huikeita ideoita! Mahtavaa viikonloppua!www.mahlhankkeet.fimarle@mahl.fiMeijän Mikkeli Mikkelin Alueen Harrasteliigat

Julkaissut KULMA-hanke Perjantaina 22. maaliskuuta 2019